B eks1
B eks1

press to zoom
B STANDARDLEVERANSE
B STANDARDLEVERANSE

press to zoom
B fasade S&V
B fasade S&V

press to zoom
B eks1
B eks1

press to zoom

B

BRA 1.etg: 77 kvm

TIDLØS BOLIG MED ALT PÅ ETT PLAN

 

Dette er en bolig som har alle funksjoner på ett plan; vindfang, stue og kjøkken i åpen løsning,, bad og to  romslige soverom, pluss innvendig bod.

Store vindusflater åpner opp, og skaper en usynlig overgang mellom ute og inne. Innvendig takhøyde er 2,7m, noe som gir en flott romfølelse. Den ekstra takhøyden forsterkes ved at vinduer går fra gulv til tak, og gir alle rom mye lys og luftighet.

Inngang er plassert på motsatt side, og har en lukket fasade, som skjermer for innsyn. 

 

Funksjonsvegg med 60cm dybde går langs ene langveggen, og inneholder kjøkken, reol og garderobeskap.  Funksjonsveggen har også plass til peisovn/ peisinnsats. Modellen leveres med pipe, tilrettelagt for vedfyring.

Langs funksjonsvegg ligger ferselsåre, slik at denne brukes både som arbeidssone, og gangsone. Gangsonen gir også boligen gjennomlys ved at innerdører har vindu over tett dørblad. Dette lar lyset flomme, samtidig som man skjermer seg for innsyn.

 

Utrykket er tidløst, med sine rene linjer, store takutstikk og funksjonelle planløsning. 

Det er mulig å dele ene soverommet inn i to mindre soverom, slik at boligen får tre soverom. Takhøyde gjør at man kan ha køyesenger med ståhøyde under, dermed frigjøres mer gulvplass til lek, besøk etc..

 

Modellen tilbys med tre typer kledning:

- Trekledning

- Fibersement plater

- Pussede plater

 

Modellen har 12 søylepunkt.  

BYA:      103,5m2

Ønsker du mer informasjon?

Vi leverer over hele landet, ta kontakt for å få pris på leveranse i ditt område.