Etter 12 år i blokkleilighet i Oslo og frem og tilbake på hytten, ønsket Asbjørn og familien å kombinere det beste fra to verdener: et lite hus med lite vedlikehold og tilgang til egen hage hele året.  

De er en familie på to voksne og en gutt på 7 år, som ønsket et hus med tipp-topp fasiliteter. Høsten 2017 begynte de å lete etter mulighetene til microhus og oppdaget Start Micro Housing og Modell B. De kjøpte prosjektmappen til Modell B med standard planløsning fra oss, og fikk et lokalt byggmesterfirma til å være ansvarlige for prosjektet og byggingen. Ved bestilling av prosjektmappe får du tegninger og beskrivelse av prosjektet. I denne leveransen styrer du hele byggeprosessen selv. Vi i Start Microhousing kan være behjelpelig med søknader om ønskelig.

Foto: Asbjørn Evensen


Godt samarbeid

Sommeren 2018 tegnet Start Microhousing en forbedret versjon av Modell B (versjon 2). Start Microhousing gjorde arbeidet med søknadspliktige endringer. Byggmester kom også med sine innspill. Og dialogen har vært god mellom alle parter gjennom hele prosjektet. Med et godt utgangspunkt i tegningene fra Start Microhousing, Asbjørn sin plan for plassutnyttelse og gjennomføring av byggmester har Asbjørn og familien endt opp med det ultimate drømmehuset!

«Jeg kan varmt anbefale Start Micro Housing og deres Modell B.».

Les Asbjørn sin anmeldelse av Start Microhousing her.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.