MODELL

C - L

Et minihus med stor takhøyde! Dette er en bolig som har alle funksjoner på ett plan; vindfang, stue og kjøkken i åpen løsning, bad og soverom.

BRA 1.etg: 48,6 kvm

BRA 2.etg: 17,6 kvm

TOTALT: 66,2 kvm

Kr 1 790 000,- inkl mva*

*NØKKELFERDIG; levert i Rogaland (forutsetter vei til tomt). Ta kontakt for pris på leveranser andre steder; vi leverer over hele landet. Pris inkl. rammesøknad, såfremt det ikke krever dispensasjon. TEK17 standard.

Tidløse løsninger som passer de fleste stiler. Vi har lagt vekt på høy kvalitet og brukervennlighet, slik at dette er valg du vil leve godt med lenge. Alle våre modeller har ekstra takhøyde, gjennomlys og spilehimling.

FUNKSJONSVEGG

Langs ene langveggen er det plassert en 60cm dyp funksjonsvegg som inneholder kjøkken, reol, vaskerom og garderobeskap. Denne går helt til himling, slik at man får nyttet plassen optimalt. Dobbel rekke med ekstra dype overskap gir god skapplass på kjøkkenet. Kjøkken og garderobestammer fra IKEA med hvite slette fronter er inkludert som standard.

KVALITET OG SMARTE LØSNINGER

Store vindusflater i oppholdsrommet gir mye lys til rommet, sammen med gjennomlys i kortendene. Over vindfang er en liten hems som kan nyttes til oppbevaring, eller ekstra soveplass. Over bad og soverom, får man et stort areal som kan nyttes til det du måtte ønske; TV-stue, soverom, kontor, treningsrom, musikkrom eller lignende. Også her har man god takhøyde, hele 2,9 m på det meste.

 

Skap og liten hems nås via stige som går på skinner slik at den enkelt kan flyttes dit man måtte ha behov for å komme opp i høyden. "Sambatrapp" leder opp til den store hemsen. Spilehilming og 1-stavs kvalitetsparkett gir et tidløst utseende (fiskebeinsparkett er tilvalg).

 

Modellen har 8 søylepunkt. Terrasse på 15 kvm medfølger i pris, og tilpasses tomt.

Nysgjerrig og vil vite mer?

Vi leverer over hele landet, ta kontakt for å få pris på leveranse i ditt område.